Ετικέτες

, , , , , ,

1d284a1b730e45f8c44d5533d228a041

Καλημέρα!

Σήμερα έχουμε την αίσθηση ότι είμαστε η σκιά του εαυτού μας. Οι καταστάσεις γύρω μας, απαιτούν την άμεση επέμβαση μας αλλά και γενικότερα να πάρουμε την ευθύνη και την πρωτοβουλία να κάνουμε βήματα χωρίς φόβο.

Είναι πολύ πιθανό να έχουμε λανθασμένη άποψη για κάποιες υποθέσεις και να νιώθουμε περιορισμό αλλά και εγκλωβισμό, χωρίς πραγματικά να είναι τόσο έντονο. Όπως βλέπουμε και στην καρτούλα μας, ο άντρας είναι αλυσοδεμένος αλλά οι αλυσίδες του, είναι χαλαρές, μπορεί να ελευθερωθεί αν εστιάσει σε αυτό και όχι στην αναζήτηση του «θησαυρού», της ύλης.

Πρακτικά και οικονομικά θέματα σήμερα μας αγχώνουν αλλά και μας φέρνουν στρες ,που ίσως να έχει αποτέλεσμα να χαλάσει η διάθεση μας και να μην έχουμε διαύγεια στις αποφάσεις μας.

Το ιδανικό θα ήταν , να αφήσετε την ημέρα να περάσει και να μην πιεστείτε για καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείτε να αλλάξετε άμεσα. Η εστίαση σε θέματα ύλης , πρακτικά, οικονομικά θα φέρει μια ανησυχία για το πως θα κυλήσει το επόμενο διάστημα και τι προγραμματισμό να κάνετε για να μπορέσετε να υλοποιήσετε όλες σας τις επιθυμίες.

Ο αριθμός 16 με την καρμική του δόνηση δεν μπορούμε να πούμε ότι διευκολύνει την κατάσταση αυτή, αλλά αντίθετα επιφέρει ανησυχία και αίσθημα του ανικανοποίητου στον τομέα των σχέσεων.

Απογοητεύσεις αλλά και παράλογες απαιτήσεις δεν θα λείψουν, γι αυτό προσπαθήστε να είστε λογικοί, να εκτιμήσετε σωστά τις επιλογές των άλλων αλλά και να δείξετε κατανόηση.

Προσπαθήστε να βρείτε χαρά σε μικρά, καθημερινά πράγματα και μην μένετε σε άπιαστα όνειρα ή επιθυμίες.

Ο αρχάγγελο Ζοφιήλ μας βοηθά στον τομέα της υλοποίησης αλλά όχι με πρακτικά μέσα. Ζητά να χρησιμοποιήσουμε τις πνευματικές μας δυνάμεις, την πίστη αλλά και να συνειδητοποιήσουμε τι πρέπει να αλλάξουμε ουσιαστικά για να πάμε παρακάτω!