Ετικέτες

, , , , , , ,

6e6a274437cba3363f89c19c93c31376

 

Καλημέρα! Η ενέργεια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ μας ωθεί να ξεπεράσουμε που μας έχουν πληγώσει και που συνδέονται άμεσα με το παρελθόν. Συζητήσεις και λόγια που έχουν αφήσει στην καρδιά μας πληγές, σήμερα μπαίνουν στην διαδικασία θεραπείας και αποκατάστασης.

Η απογοήτευση θα είναι η κύρια αίσθηση μας είτε αφορά ένα θέμα προσωπικό ,είτε επαγγελματικό. Ίσως περισσότερο να είναι η διάθεση παρά το γεγονός από μόνο του. Στην ουσία δεν θα έχουμε την διάθεση και το σθένος να δούμε τις καταστάσεις με πιο λογική ματιά λόγω κούρασης των προηγούμενων ημερών.

Κάποια σχέση θα περάσει μια κρίση, αλλά αν επικοινωνήσουμε σωστά, ειλικρινά με θετική πρόθεση είναι πολύ πιθανό να βρεθούν και οι λύσεις. Αν κρατήσουμε μέσα μας , τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας, τότε η κατάσταση ίσως να έχει άλλη τροπή και να χειροτερέψει την παρούσα φάση.

Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις, άλλες οδούς αν φτάνετε σε τέλμα ή αδιέξοδο. Το να υπάρχουν ακυρώσεις ή αναβολές είναι μέσα στον κύκλο της ζωής και καλούμαστε να μείνουμε σταθεροί στον στόχο χωρίς να αποσυντονιζόμαστε από εξωτερικούς παράγοντες.

Ένας κύκλος φτάνει στο τέλος του , και η βαριά αίσθηση ψυχικής κούρασης οδεύει προς την αποκατάσταση. Σε συζητήσεις μην πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε και μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις.

Είστε έτοιμοι να δείτε το θετικό? Ή προτιμάτε την θυματοποίηση?

Ο αρχάγγελος Μιχαήλ , βοηθά στο να βρούμε την δύναμη, την καλή μας διάθεση για να προχωρήσουμε μπροστά με θάρρος και τόλμη!

Ο αριθμός 17 μας συντροφεύει παρέχοντας ελπίδα και αισιοδοξία. Μας ωθεί να δουλέψουμε ενεργειακά και να έλξουμε τρόπους υλοποίησης και αφθονίας στην ζωή μας!