Ετικέτες

, , , ,

00-the-dreamer

Καλημέρα!

Οι ενέργειες  σήμερα σχετίζονται αρκετά με αυτές της Τρίτης. Η διάθεση για χαλάρωση και μη προγραμματισμό θα μας ωθήσει να αναζητήσουμε τρόπους και καταστάσεις όπου να νιώσουμε ελέυθεροι και ανεξάρτητοι.

Ο αρχάγγελος Μέτατρον μας ωθεί να βρούμε την προσωπική μας αλήθεια , να εμπιστευτούμε τις ικανότητες μας αλλά και να επενδύσουμε σε γνώσεις , σε θέματα που μας αφορούν αλλά και μας ενδιαφέρουν.

Σήμερα αφήνουμε την ροή να μας καθοδηγήσει. Μην ασχοληθείτε με τίποτα νέο, πρωτόγνωρο. Παρά αφοσιωθείτε σε ότι έχετε αφήσει μισοτελειωμένο.

Οι ενέργειες της ημέρας είναι ιδιαίτερα πνευματικές! Επωφεληθείτε την δόνηση του 18, όπου επιτάσσει καθαρότητα, διαύηγεια αλλά και κάθαρση γενικότερα σε όλα τα επίπεδα τόσο πρακτικά όσο και ψυχικά.

Σήμερα μπορείτε να θεραπεύσετε κομμάτια που αφορούν το εσωτερικό σας παιδί. Ο αρχάγγελος Μέτατρον συνδέεται με την ενέργεια αυτή, δηλαδή ότι αφορά τα παιδιά. Οπότε μπορείτε να λάβετε και την κατάλληλη καθοδήγηση από εκείνον.

Κατά τ’άλλα μέσα στην διάρκεια της ημέρας είναι καλό να ξεκλέψετε χρόνο για τον εαυτό σας, να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί, κάτι που μπορεί να έχει παιχνιδιάρικη και ταυτόχρονα θεραπευτική τάση!

Προσέξτε μην ξεπεράσετε τα όρια της χαλάρωσης και της ονειροπόλησης γιατί έτσι στην ουσία θα χάσετε πολύτιμο χρόνο. Βάλτε σε σειρά εκκρεμότητες καθώς έτσι θα έχετε την καθαρότητα στην σκέψη να κάνετε νέα σχέδια για το επόμενο διάστημα.