Ετικέτες

, , , , , ,

Fairy_Tarot

Καλημέρα!

Η ενέργεια του Καλοκαιριού χαρακτηρίζει την ημέρα μας και σε συνδυασμό με τον αριθμό 7,  φέρνει μια αίσθηση αναποφασιστικότητας, θολούρας αλλλά και υπερανάλυσης σε διάφορα θέματα της καθημερινότητας μας.

Η μέρα φέρνει νέες ευκαιρίες , επιλογές αλλά και μια τάση ψευδαίσθησης. Οι τομείς της ζωής μας,  τα αισθηματικά, τα οικονομικά ή και τα επαγγελματικά μας απασχολούν και καλούμαστε να βάλουμε προτεραιότητες για να μην αγχωθούμε και αφήσουμε μισοτελειωμένες καταστάσεις για τις επόμενες ημέρες.

Σε πολλές περιπτώσεις ίσως να μην έχουμε καθαρή εικόνα και να βασιζόμαστε σε δικές μας επιθυμίες , οι οποίες ίσως να μην έχουν επαφή με την πραγματικότητα.

Επιλέξτε να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας σωστά, έτσι ώστε οι προσπάθειες που θα κάνετε να δώσουν ροή στις καταστάσεις που σας απασχολούν και να μην μείνουν στάσιμες.

Επανεξετάστε ότι χρειάζετε και μην λάβετε βιαστικές αποφάσεις.

Ο Καρμικός αριθμός 19, φέρνει νέα ενέργεια έστω και με κόπο. Μας υπενθυμίζει τις δυνάμεις μας , και προσφέρει μαθήματας εξισορρόπησης, διαπραγμάυτευσης. Μας διδάσκει να ορίζουμε τον εγωισμό μας και να μην εμπλεκόμαστε σε παιχνίδια εξουσίας με τους οικείους μας!