Ετικέτες

, , , , , , , ,

Screenshot_2016-03-11-11-44-16-1

Καλημέρα! Καλή εβδομάδα!

Σκέψεις που αφορούν τα οικονομικά αλλά και πρακτικά ζητήματα , απασχολούν το μυαλό μας και φέρνουν άγχος και μια αίσθηση θυματοποίησης.

Σήμερα καλούμαστε να αλλάξουμε νοοτροπία για μια υπόθεση, κατάσταση έτσι ώστε να νιώσουμε καλύτερα, να αποφορτιστούμε συναισθηματικά και να μπορούμε να πορευτούμε σε μια σχέση, μια συνεργασία χωρίς να υπάρχει στενοχώρια, πίεση και απογοήτευση.

Έχουμε την αίσθηση ότι οι άλλοι δεν μας καταλαβαίνουν και ότι μας αφήνουν πίσω. Δεν κατανοούν τις ανάγκες μας και σε μια δύσκολη περίπτωση , είμαστε μόνοι και αβοήθητοι.

Ίσως απλά όμως να είναι μια αίσθηση. και δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Η ψυχολογική κούραση και το στρες για κάποια κατάσταση  σας έχει επηρεάσει αρνητικά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βλέπτε τις καταστάσεις απαισιόδοξα.

Η έλλεψη υπομονής σίγουρα θα συμβάλλει αρνητικά. Αλλά θα πρέπει να ζητήσετε βοήθεια από τους άλλους όπου χρειάζεστε, να δηλώσετε ότι δεν μπορείτε να αναλλάβετε κάποιες υποχρεώσεις μόνοι και να μην περιμένετε από τους άλλους να το κατανοήσουν χωρίς να το εκφράσετε.

Ο αριθμός 22 με την έντονη ενέργεια του μας ωθεί να γειώσουμε σκέψεις και ιδέες αλλά και να βάλουμε τα συναισθήματα μας σε σειρά βασιζόμενοι περισσότερο στην λογική. Πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να δούμε ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις και όχι να μένουμε σε καταστάσεις αναποφασιστικότητας ή διλήμματος.

Η μεγάλη πνευματική δόνηση αυτού του Κύριου αριθμού θα φέρει έμπνευση, δημιουργικότητα αλλά και ανάγκη να πάρουν κάποιες ιδέες μορφή!