Ετικέτες

, ,

10613a

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου δίνει μια πιο ευχάριστη νότα, εφόσον οι επιρροές και οι συνδυασμοί των αριθμών έχουν πιο βατές εξελίξεις. Μπορεί να αρχίζουμε την Δευτέρα με ένα εργατικό 4, αλλά μας αποζημιώνει το τελείωμα της εβδομάδας , με έναν άσσο γεμάτο αναγέννηση και δράση!
Ας δούμε όμως αναλυτικά την εβδομάδα μας…

Δευτέρα 10 ιουνίου 2013
Ημέρα 4 : Με πειθαρχία και αφοσίωση αρχίζει η εβδομάδα, η επιρροή του αριθμού 4, μας ωθεί να οργανώσουμε τη ζωή μας, τις εκρεμμότητες μας, και να βάλουμε τάξη στο σπίτι και την εργασία μας. ίσως να χρειαστεί να ανασυγκροτήσουμε πρακτικά ή συναισθηματικά θέματα και για δεύτερη φορά. Ο αριθμός 10 από την ημερομηνία, μας δίνει λίγο «οξυγόνο» στη πίεση του 4, και μπορούμε να δούμε εναλλακτικές λύσεις, και να λειτουργήσουμε με πείσμα να ότι θέλουμε να διεκπεραιώσουμε. Ο αριθμός 31 δίνει την έυνοια να χρησιμοποιήσουμε την δημιουργικότητα μας , την καλή επικοινωνία με τους άλλους έτσι ώστε να μη νιώσουμε καταπίεση σε σχέσεις και συνεργασίες.

 

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013
Ημέρα 5 : Πιο ενεργητική ημέρα η Τρίτη , εφόσον η επιρροή του αριθμού 5, μας δίνει την ευκαιρία για μετακινήσεις , αλλαγές και εξέλιξη σε καταστάσεις που έχουν «κολλήσει». Γνωριμίες, κοινωνικές επαφές, μας δίνουν λύσεις . η ενέργεια του αριθμού 11, Κύριος αριθμός, προσδίδει στην ημέρα ένταση και απαίτηση. Προσέξτε τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσετε προς τους άλλους για να θέσετε τα αιτήματα σας ή για να προβάλλετε τις απόψεις σας. Ο αριθμός 32 , ευτυχώς , ως Μαγικός αριθμός , μας παρέχει θετική εξέλιξη, ίσως με την έννοια να θέσουμε υψηλούς στόχους, να δείξουμε επιμονή και υπομονή, αλλά να μεταφέρουμε χρήσιμες πληροφορίες στους άλλους , επηρεάζοντας τους , χωρίς όμως να προβάλουμε την υπεροψία μας.

10613b

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013
Ημέρα 6 : Συναισθήματα , οικογενειακές υποχρεώσεις, αλλά και όψεις αυτοθυσίας αποκαλύπτει η ημέρα. Η προσπάθεια μας να ισορροπήσουμε την επαγγελματική και οικογνειακή ζωή θα είναι έντονη. Ο αριθμός 12 από την ημερομηνία, δεν μας βοηθά να αποφύγουμε να παραμελήσουμε τον εαυτό μας για χάρη των αγαπημένων προσώπων. Ο Κύριος αριθμός 33, ως αριθμός της ανιδιοτελούς αγάπης, μας προειδοποιεί, ναι μεν να προσφέρουμε την υπηρεσία μας, την βοήθεια μας, την συμβουλή μας, αλλά να κρατήσουμε και αποθέματα για τους εαυτούς μας. Η συγκινησιακή φόρτιση και η αίσθηση ότι κανείς δεν μας καταλαβαίνει δεν θα λέιψει. Φροντίστε να διεκδικήσετε λίγο χρόνο για εσάς, βρίσκοντας την αρμονία σας και την εσωτερική σας ειρήνη.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013
Ημέρα 7 : Μετά τις όψεις της Τετάρτης με την πλήρη αφοσίωση στα αγαπημένα πρόσωπα, η Πέμπτη μας ωθεί να απομονωθούμε , να ανασυγκροτηθούμε συναισθηματικά, και να ηρεμήσουμε. Ημέρα ενδοσκόπησης και περισυλλογής. Έχουμε ανάγκη να εστιάσουμε σε αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα στην καθημερινότητα μας. Ο αριθμός 34 μας ωθεί να δούμε τα πράγματα με μια πιο φιλοσοφική έννοια, πιο σφαιρική και μας δίνει περισσότερη διαύγεια. Ο Καρμικός αριθμός 13, μας ωθεί από την μια να μη μείνουεμ άπραγοι, αλλά από την άλλη ίσως να χρειαστεί να δώσουμε ένα «τέλος» σε παλιούς τρόπους σκέψης και αντιμετώπισης των καταστάσεων.

10613c

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013
Ημέρα 8 : Οδεύοντας προς το τελείωμα της εβδομάδας, ένας συνδυασμός δυναμικός ο οποίος μπορεί να δώσει ώθηση σε θέματα οικονομικά , και όπου υπάρχουν δοσοληψίες, οφειλές και επαγγελματικές συμφωνίες. Η ημέρα ευνοεί να διευθετήσουμε ότι έχει σχέση με χρήματα, πληρωμές αλλά να λάβουμε από τους άλλους ότι μας αξίζει ή ότι μας οφείλουν. Ιδανική ημέρα να προβάλουμε ένα νέο μας σχέδιο, το οποίο αργότερα θα επιφέρει οικονομικό κέρδος. Ο αριθμός 14 από την ημερομηνία, δηλώνει κίνηση και εξέλιξη, αλλά ως Καρμικός μας βάζει το όριο σε υπερβολές ή ρίσκα, που η αλήθεια είναι ότι το χρειαζόμαστε. Ο αριθμός 35, δηλώνει μια ευκαιρία αναγνώρισης από τους άλλους, και πιθανόν μια επιτυχία αν χειριστούμε με σωστό τρόπο την γοητεία που ασκούμε στους άλλους.

10613

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013
Ημέρα 9 : Η δύναμη του αριθμού 9, μας βοηθά να υπερπηδήσουμε τα εμπόδια, πέρα από συναισθηματικούς φραγμούς. Η ονειροπόληση της ημέρας, μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε σχέδια, να οραματιστούμε τις επόμενες κινήσεις μας και να ολοκληρώσουμε τις μέχρι τώρα προσπάθειες μας. Η ημέρα έχει μια ιδιαιτερότητα μεταφυσική…η έντονη διαίσθηση μας , μας δίνει μηνύματα, πως απεγκλωβιστούμε από το παρελθόν και με την επιρροή του αριθμού 15 να επιλέξουμε την αγάπη και την θεραπεία από το Φως! Ο 9 και ο 15 είναι δύο αριθμοί, των οποίων οι δύο όψεις είναι εντελώς αντίθετες…επιλέξτε την συγχώρεση και όχι την εκδίκηση, επιλέξτε την προσφορά και όχι την αλαζονεία. Η ημέρα μας ωθεί να πάμε ένα βήμα μπροστά!

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013
Ημέρα 1: Μετά την ανασυγκρότηση και τον «καθαρισμό» των προηγούμενων ημερών, το τέλος της εβδομάδας μας επιφυλάσσει μια αναγέννηση. Ο αριθμός 37 και κατ’επέκταση 10, δηλώνει ότι είμαστε σε θέση να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα είτε πρακτικό είτε σε ψυχικό επίπεδο, να αναθεωρήσουμε και να δούμε τα μέχρι τώρα εμπόδια και δυσκολίες στη ζωή μας με άλλο μάτι. Εντοπίζοντας τις ηγετικές μας ικανότητες, νιώθουμε πιο δυνατοί , άσχετα αν αυτό τώρα δεν το εξωτερικεύσουμε στους άλλους. Ο αριθμός 16 από την ημερομηνία, δηλώνει πως ερχόμαστε σε επαφή με την εσωτερική μας σοφία, και μέσα από τις εμπειρίες του παρελθόντος , αξιολογούμε αλλιώς ανθρώπους και καταστάσεις στη ζωή μας.

Καλή μας εβδομάδα!