Ετικέτες

, ,

18197

Αυτό το Σαβ/κο μας επηρεάζουν σημαντικές και δυνατές ενέργειες. Αρχάγγελος Μιχαήλ , Γαβριήλ και Χανιήλ. Ο καθένας τους σε συνδυασμό με τους αριθμούς και τις κάρτες Ταρώ μας ωθούν είτε με πρακτικές είτε ενεργειακές , μεταφυσικές μεθόδους να αναλάβουμε δράση και να ξεκινήσουμε ιδέες και σχέδια έστω και για δεύτερη φορά με κουράγιο και αυτοπεποίθηση.

Αυτό το διήμερο καλούμαστε να βρούμε την εσωτερική μας ειρήνη, μέσω του διαλογισμού, μέσα από το υποσυνείδητο αντανακλούν οι επιθυμίες μας. Αναζητώντας πολύτιμες απαντήσεις από τον εσώτερο εαυτό, σε συνδυασμό με πάθος, δημιουργικότητα, και έμπνευση έχουμε την ευκαιρία και την ώθηση να υλοποιήσουμε ότι έχουμε σκεφτεί σε επαγγελματικό επίπεδο.

Οι ένέργειες αυτών των ημερών μας ζητούν να απελευθερώσουμε το παρελθόν , διότι παλιές εμπειρίες και πεποιθήσεις μας κρατούν πίσω, δημιουργώντας φραγμούς. Θα συνειδητοποιήσουμε ότι οι καταστάσεις του προηγούμενου διαστήματος, λειτουργούν ως ωρίμανση και ζύμωση για να πάμε παρακάτω. Αφήστε τους εαυτούς σας ελεύθερους να τολμήσουν (έστω να σκεφτούν) ό,τι μέχρι τώρα δεν είχατε σκεφτεί ποτέ. Κάντε κάτι διαφορετικό και αφεθείτε στην αναζήτηση νέων ασχολιών.

Το Σάββατο, φαίνεται πιο έντονη η ενασχόληση με την οικογένεια ή τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Όμως καλό θα ήταν να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι στο χέρι μας, να θεραπεύσουμε κομμάτια τους εαυτού μας και να φροντίσουμε ψυχή και σώμα. Ο αριθμός 18, μας εφιστά την προσοχή στην ανάπαυση του νου αλλά και στην φροντίδα όχι μόνο των άλλων , αλλά και του εαυτού με αφοσίωση και αγάπη.

Η Κυριακή , φέρνει περισσότερη ηρεμία και χαλάρωση, ξεκούραση. Ίσως αναζητήσουμε να απομονωθούμε, να ασχοληθούμε με εναλλακτικές θεραπείες ή να έρθουμε σε επαφή με την φύση. Θ αναζητήσουμε την αναζωογόνηση σε όλα τα επίπεδα. Ο αριθμός 19 , ως καρμικός μας απαλλάσσεις από τα «χρέη» μας, και μας υπενθυμίζει να ισορροπήσουμε τις αυταρχικές τάσεις μας με αυτές της θυματοποίησης. Όταν βρούμε αυτή την ισορροπία μέσα μας, θα έχουμε όλο το δυναμικό να επιτύχουμε ότι θέλουμε και το σθένος να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας.

Αυτό το διήμερο, εκμεταλλευτείτε όλο το δυναμικό των ενεργειών και των Αρχαγγέλων και φροντίστε να απελευθερώσετε ότι δεν χρειάζεστε πια, αλλά και να έλξετε ότι ειναι ιδανικό για εσάς και την πνευματική σας ανάπτυξη!