Ετικέτες

, , , ,

fullsizeoutput_7075

Καλημέρα!

Σάββατο σήμερα και η ενέργεια του Krishna, ο οποίος είναι γνωστός με το όνομα Mahavatar (Μεγάλο Avatar δηλαδή) ενσαρκώνει την θεϊκή σοφία! Παρέχει ευγένεια, αγάπη και ενθάρρυνση! 

Είναι ειρηνικός και με μεγάλη αγάπη για τα ζώα και τους ανθρώπους.

Σήμερα λοιπόν με την ενέργεια του , μας ωθεί να αναγνωρίσουμε την πνευματική ενέργεια της ημέρας η οποία μας συντροφεύει και έρχεται να μας «παραδώσει» ένα μήνυμα για κάποιο θέμα που μας απασχολεί. Η αφοσίωση μας στην θεϊκή καθοδήγηση έχει αναγνωρισθεί. Ίσως πρόσφατα να έχετε νιώσει ότι βρίσκεστε σε πεδίο μάχης αλλά έρχονται μηνύματα όλο γλύκα και ελπίδα αυτή την στιγμή.

Ο Krishna μας υπενθυμίζει την σύνδεση μας με το θείο και μας ζητά να δράσουμε από τα βάθη της ψυχής μας. Αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις ζητήστε να σας έρθει η καθοδήγηση σύμφωνα με το ανώτερο καλό τόσο των άλλων δίπλα σας όσο και το δικό σας.

Αριθμολογικά η μέρα ζητά να μην καταπονεθούμε ούτε να επιλέξουμε κάτι νέο στην καθημερινότητα μας. Καλό θα είναι να ασχοληθούμε με ότι ήδη μας απασχολεί αλλά και να βρούμε τρόπους να χαλαρώσουμε, είτε επιλέγοντας την άσκηση, μια βόλτα στην φύση και την θάλασσα ή κάποια ασχολία που μας ηρεμεί.

Ο αριθμός 28 θα φέρει μια αντίδραση ή διάθεση για εντάσεις αλλά καλό θα είναι να σκεφτούμε καλά πρι αντιδράσουμε, πως εχουμε ανάγκη να ζούμε ειρηνικά με τους άλλους και να μοιραζόμαστε μαζί τους ό,τι επιτυγχάνουμε αλλά και ό,τι μας απασχολεί.